Tom Aikens, zdobywca dwóch gwiazdek Michelin, rekomenduje herbaty TEAELI

gru04

Dlaczego TEAELI nazywamy herbatą premium?

Mieszanki TEAELI bazują na ręcznie wyselekcjonowanych liściach pochodzących z najlepszych plantacji Cejlońskiej herbaty. Jak twierdzą znawcy i smakosze z całego świata, marka TEAELI odświeżyła smaki Cejlonu.

To nie jest aromatyzowany produkt, ale połączenie najlepszych liści herbaty z naturalnymi dodatkami. Herbaty te serwowane są w najlepszych restauracjach świata oraz wszędzie tam gdzie ceni się ich naturalny smak i wysoką jakość.

Największe autorytety jednoznacznie wskazują TEAELI jako lidera w branży. Nie ma kompromisów jeśli dążymy do najwyższej jakości, dlatego każda seria produktów TEAELI składa się z liści pozyskanych tylko i wyłącznie z jednej plantacji (Single Estate). Dzięki temu TEAELI uzyskała najwyższą jakość i powtarzalność smaków charakterystycznych dla danego regionu.

 

gru  04